Agentia de Creatie

Returnare

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului, daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu corespunde masura aleasa.
Ne contactati telefonic  pentru a returna articolul iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp, fara nici un cost suplimentar.
Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti
 returnarea produsului si restituirea banilor.
Restituirea banilor se face tot prin curierat ,iar taxa de transport privind returnarea produsului va fi suportata de dumneavoastra.
Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:
1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului.
2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat,apoi la firma de curierat Fan Courier pentru a trimite coletul catre noi.
VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR (INTR-UN MOD IN CARE SA NU FIE AFECTATA CUTIA PRODUSULUI ).
Aveti posibilitatea de retur in termen de 14 zile de la achizitionarea produsului.
Produsele au 30 de zile garantie.