Agentia de Creatie

Converse Chuck Tailor

Converse ne-a aratat ca putem trece cu usurinta peste toate barierele sociale. Nu conteaza ce faci, cati ani ai si cu ce bani ti-ai luat incaltamintea. Totul sta in atitudine. Atitudinea Converse. Aceasta poate sa insemne tinerete, libertate, rebeliune, relaxare, agitatie, rock, punk, electro si multe altele. Conversii sunt foarte populari in randul romanilor si sunt apreciati in orice situatie iar calitatea deosebita pe care o prezinta sunt de neegalat de alte marci.

Converse este o companie care a scris istorie si si-a pus amprenta in mod puternic asupra modei urbane. Astazi, oriunde te-ai uita este imposibil sa nu constati ca unul din doi sau trei oameni sunt fericitii purtatori ai unei perechi de Converse. Putem spune ca a fost dintotdeauna un brand iubit, la ora actuala sutele de modele cuceresc mapamondul si ofera tuturor perechea perfecta de incaltaminte.

Este ca o poveste de dragoste, o poveste intre tine si incaltamintea preferata. Este imposibil sa nu ii adori. Unii vad in Converse modalitatea ideala de a iesi in evidenta in societatea urbana altii vad calitatile deosebite si avantajele. Ei bine, Converse ofera totul celor care aleg o astfel de incaltaminte pentru ca totul este creat cu pasiune si dorinta de a oferi tot ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra.

Noi va punem la dispozitie aceste minunate perechi de incaltaminte intr-o varietate de modele pe care sa le puteti utiliza in functie de cum va doriti cel mai mult. Va asiguram ca purtand o astfel de incaltaminte veti putea sa va simtiti grozav si calitatile deosebite vor vorbi pe limba dumneavoastra.Converse All Star chuck Tailor Alb

Converse All Star chuck Tailor Alb

319,99 lei   129,99 lei

Converse All Star chuck Tailor Alb Monocrom
Converse All Star Chuck Tailor Albastru

Converse All Star Chuck Tailor Albastru

319,99 lei   149,99 lei

Converse All Star Chuck Tailor Negru

Converse All Star Chuck Tailor Negru

319,99 lei   149,99 lei

Converse All Star chuck Tailor Negru Monocrom
Converse All Star Chuck Tailor Rosu

Converse All Star Chuck Tailor Rosu

319,99 lei   149,99 lei

Converse All Star Chuck Tailor Visiniu

Converse All Star Chuck Tailor Visiniu

319,99 lei   149,99 lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)